Ευχαριστήριο μήνυμα από το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας ¨Αίσωπος¨

Η 4η Απριλίου γνωρίζουμε όλοι ότι έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Αυτή η μέρα όμως καθιερώθηκε και ως Πανελλήνια Σχολική ημέρα Φιλοζωίας, αφιερωμένη στην υλοποίηση δράσεων φιλοζωίας στα σχολεία. Ο Αίσωπος συμμετείχε και επισκέφτηκε εκείνη τη μέρα κάποια σχολεία και κάποια άλλα με οδηγούς τους δασκάλους και καθηγητές, έκαναν τις δικές τους δράσεις.

  Ένα από αυτά τα σχολεία ήταν και το Δημοτικό Σχολείο Ζυγού. Την 4η Απριλίου για την ημέρα της φιλοζωίας εξέφρασαν την επιθυμία να συγκεντρώσουν χρήματα και να τα δωρίσουν σε ένα Φιλοζωικό Σωματείο και επέλεξαν το δικό μας. Συγκέντρωσαν 72€ τα οποία και κατέθεσαν στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αυτή η συγκινητική χειρονομία των παιδιών μας έδωσε δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον. Δάσκαλοι και γονείς όπως φαίνεται έκαναν και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Διδάσκουν και περνούν σημαντικά μηνύματα  πολιτισμού και ανθρωπιάς για το πολύ ευαίσθητο θέμα των αδέσποτων ζώων.

  Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας ευχαριστούμε τους μικρούς μαθητές γι΄ αυτή την άκρως συγκινητική επιθυμία και χειρονομία τους! Όπως φωτίζετε τις ζωές όλων μας και μόνο το ότι υπάρχετε, να φωτίσετε με αγάπη, ενσυναίσθηση και πολιτισμό το μέλλον αυτού του τόπου!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΥΓΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>