Γιορτή λήξης – Ιούνιος 2012

Σας προσκαλούμε στη γιορτή λήξης του σχολείου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αυλή του σχολείου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοχορευτικά δρώμενα, παιχνίδια και τραγούδια που συνθέτουν ένα πολύχρωμο παζλ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας μας. Επίσης πριν τη γιορτή, στις 18:30 και μετά τη λήξη της, στις 20:30 θα λειτουργήσει παζάρι με κατασκευές και δημιουργίες που έφτιαξαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σχολείου.
Σας περιμένουμε όλους!!!

Ου ψευδομαρτυρήσεις

Σας ανακοινώνουμε ότι η θεατρική ομάδα των Πολιτιστικών Συλλόγων Φιλίππων-Λυδίας θα παρουσιάσει στο σχολείο μας τη θεατρική παράσταση «Ου ψευδομαρτυρήσεις». Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του σχολείου μας. Η παράσταση θα δοθεί στο χώρο πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας (κλειστό γυμναστήριο) την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στις 9:00 το βράδυ.

ou_psebdomartysiseis

Ημέρα Μνήμης και Γενοκτονίας των Ποντίων

Το Δημοτικό Σχολείο Ζυγού σε συνεργασία με τους Ποντιακούς Συλλόγους  Ζυγού και Κρηνίδων διοργανώνουν εκδήλωση για την «Ημέρα  μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων».

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 23 -5-2012 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Σχολείου και ώρα 10.45΄πμ-11.30΄πμ.