ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι,πραγματοποιήθηκε η γιορτή του σχολείου μας,για το κλείσιμο της σχολικής χρονιας.Τραγούδια,παι χνίδια,δρώμενα και πολύ συγκίνηση απο τα παιδιά της ΣΤ τάξης,που αποχαιρετούν το σχολείο μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Την Πέμπτη 8-5-2014 στο Δημοτικό Σχολείο Ζυγού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας.’Ολες οι τάξεις  παρουσίασαν ποιήματα και τραγούδια. Τα παιδιά χόρεψαν και χάρισαν στις μητέρες τους χειροτεχνίες που τα ίδια κατασκεύασαν στην τάξη. Στην εκδήλωση επίσης ακούστηκαν ποιήματα και τραγούδια στα Αγγλικά και προβλήθηκε βίντεο αφιερωμένο στις μητέρες του κόσμου. Η ατμόσφαιρα υπήρξε ιδαίτερα συγκινητική για μικρούς και μεγάλους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC01733

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC01720

DSC01735

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

Η ομάδα στίβου του σχολείου μας είχε τη χαρά να πάρει μέρος στους αγώνες στίβου μεταξύ των Δημοτικών σχολείων Καβάλας.Αισθάνθηκαν αθλητές για μιά μέρα, ένιωσαν τη χαρά του αγώνα ,διακρίθηκαν και επέστρεψαν χαρούμενοι στο σχολείο.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Τετάρτη 30-4-2014,τα παιδιά της Δ1&Δ2 τάξης,είχαν την χαρά να συναντήσουν,να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με την κα ΠΑΡΑΔΕΙΣΑ ΑΣΗΜΙΝΑ,συγγραφέα και ποιήτρια.Η κα ΠΑΡΑΔΕΙΣΑ απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών και δώρισε βιβλία στην τάξη τους.Τους ευχήθηκε δε να διαβάζουν όσο το δυνατόν περισσότερα λογοτεχνικά βιβλία.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Την Τρίτη 11-3-2014,επισκέφθηκε το σχολείο μας  ο  ΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,πρώην μαθητής μας  και κάτοχος του Πανελληνίου και  Ευρωπ πρωταθλήματος στο BOX.Δέχθηκε και απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με το άθλημα,τα συναισθήματα που βιώνει ως νικητής,τη διαχείρηση της ήττας,τη διατροφή του αθλητή  και γενικά για την αξία του αθλητισμού και την μεγάλη σημασία στη διαμόρφωση του χαρακτήρα.Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον Γιάννη και του ευχήθηκαν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στη ζωή του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 οι ΣΤ1 και Ε1 τάξεις επισκέφτηκαν το  Ειδικό Σχολείο Καβάλας όπου είχαν την χαρά να δούν,να μάθουν,να νοιώσουν και να παίξουν με τους συνομήλικούς τους. Γεμάτοι  με  συναισθηματικές εμπειρίες επέστρεψαν το μεσημέρι,παίρνοντας υπόσχεση,για ανταπόδωση της επίσκεψης απο τους νέους φίλους τους.Ευχαριστούμε την διευθύντρια του σχολείου κα ΚΕΛΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ και όλο το προσωπικό για την ζεστή φιλοξενεία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Τρίτη 17-12-2013,οι μαθητές του σχολείου μας,επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Καπνού,την Βιβλιοθήκη,το Ναυτικό Μουσείο και την έκθεση ζωγραφικής  στην πλατεία Καπνεργάτη.Τα παιδιά,είδαν, έμαθαν, θαύμασαν και επέστρεψαν πλουσιότεροι σε γνώσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ Ν.ΖΥΓΟ

Οι μαθητές του Σχολείου μας,επισκέφθηκαν το συνοικισμό του Ν.ΖΥΓΟΥ,στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο,τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.Στο τέλος,γεύθηκαν τα γλυκίσματα που πρόσφεραν οι κάτοικοι του Ν.ΖΥΓΟΥ.  ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 2013

Για δεύτερη συνεχή χρονιά γιορτάσαμε τα <<ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΖΥΓΟ>>.Πλήθος κόσμου,μαθητές του Δημ.Σχολείου και του Γυμνασίου,έδωσαν το παρόν.Όλοι χαρήκαμε την ηλιόλουστη μέρα,τις μουσικές απο την Φιλαρμονική,τα τραγούδια απο την Πολιτιστική Στέγη Κρηνίδων,τα ψητά κάστανα,το γλυκό κρασί,το ρακόμελο,τα παραμύθια της Οφέλειας με τις κούκλες της,τον ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ  με τα δώρα του,το Τρενάκι του Δήμου και άλλα πολλά.Τρεις μαθήτριες του σχολείου μας βραβεύτηκαν απο τον Φυσιολατρικό Ομιλο για τις ζωγραφιές που έκαναν με στόχο τα έργα τους να κοσμήσουν την αφίσα του 2014.

Απο όλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει το Σχολείο μας. Άξια επτά συνάδελφοί μας εκπροσώπησαν το Σχολείο μας με πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, δημιουργώντας,σχεδιάζοντας και βοηθώντας τους μικρούς και μεγάλους μαθητές.Συγχαρητήρια σε όλους τους Συλλόγους ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ,ΠΟΝΤΙΑΚΟ,ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ,και ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΥΓΟΥ. Και του χρόνου…

 DSCF8295DSCF8307DSCF8309DSCF8313DSCF8314DSCF8334DSCF8337