Σεμινάριο εξΑ Τοπικής Ιστορίας: Ήρωες του 1821 από τη Μακεδονία και την Καβάλα

Πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Τοπική Ιστορία: Ήρωες του 1821 από τη Μακεδονία και την Καβάλα» από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Α.Μ.Θ. με υπεύθυνη τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 70, Ελένη Σαατσόγλου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Συμμετοχή των μαθητών της ΣΤ τάξης σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στον Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Σχολικής Εφημερίδας με τίτλο: «1821-2021: Aγγίζοντας τα ίχνη μιας Επανάστασης…».Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για το τελικό αποτέλεσμα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

2021-05-20 08-36

 

Πρόσκληση σε τηλεημερίδα

Διοργάνωση διαδικτυακής επιμορφωτικής ημερίδας με τίτλο: “Συναισθήματα που διακινούνται σε παραμέληση/κακοποίηση παιδιών & η υποστήριξή τους ” την Τετάρτη 19 Μαΐου και ώρα 18:00 από το το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Α.Μ.Θ. σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδοψυχιατρικής του  Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της Περιφερειακής  Διεύθυνσης  Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

afisa Τηλεημερίδα 19_5_2021 2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΗΛΕΗΜΕΡΙΔΑ 19_5_21 (1)

forma για δήλωση συμμετοχής (1)

Ημερίδα για την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Α.Μ.Θ. με υπεύθυνες τις Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας με θέμα: «Παιδιά ασφαλή με… φωνή: Πρόληψη και Αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης».

2 ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ-14-4-21- ΣΕΕ-ΔΙΕΥΘ Α-ΘΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ-14-4-2021

Τοποθέτηση Σχολικής Ψυχολόγου στο Δημοτικό Σχολείο Ζυγού

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο σχολείο μας τοποθετήθηκε Σχολική Ψυχολόγος, διορισμένη από το Υπουργείο Παιδείας, για 5 ώρες εβδομαδιαίως. Η Σχολική Ψυχολόγος θα ασχοληθεί με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Ο Διευθυντής του Δ.Σ. Ζυγού

Μπάης Κυριάκος

 

Αγιασμός – Έναρξη σχολικής χρονιάς 2020-2021

Έπειτα από τη διευκρινιστική εγκύκλιο που στάλθηκε στα σχολεία, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο στις 8:15 π.μ. Το λεωφορείο θα περάσει στις 07:40 π.μ.  από το Νέο Ζυγός και στις 07:50 π.μ. από το Κρυονέρι. Οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους τις σχολικές τσάντες, καθώς οι εκπαιδευτικοί θα μοιράσουν τα βιβλία. Επίσης όλοι οι μαθητές θα φορούν μάσκα κατά την παραμονή τους στο σχολείο. Ο καθιερωμένος αγιασμός θα γίνει στις 11:15 π.μ. και η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 11:50 π.μ.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

Ο Διευθυντής του Δ.Σ. Ζυγού

Μπάης Κυριάκος

Οδηγίες έναρξης διδακτικού έτους 2020-2021 (Δημοτικά)