Ενημέρωση εορτής λήξης- Πρόσκληση

                                                               ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ                       ΖΥΓΟΣ    08/06/2015

 

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα για κάποιες αλλαγές που προέκυψαν για τις επόμενες ημέρες.

 Α) την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/06/2015  όλοι οι μαθητές θα σχολάσουν στις 12:25.  Με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας οι σύλλογοι διδασκόντων  θα ασχοληθούν με την εκλογή των νέων διευθυντών σχολικών μονάδων.

 Β) την ΠΕΜΠΤΗ 11/06/2015 τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σε όλο τον Νομό με άδεια της Δνσης ΠΕ Καβάλας για εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εκπ/κών.

 Γ) την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/06/2015 όλοι οι μαθητές θα σχολάσουν στις 11:30 λόγω της προετοιμασίας της σχολικής μονάδας για την απογευματινή ? βραδινή εκδήλωση εορτής λήξης 2015.  Όπως ίσως θα έχετε πληροφορηθεί ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων,  διοργανώνουν από κοινού την εορτή λήξης η οποία θα περιλαμβάνει α) παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μαθητές

β) απονομή αναμνηστικών , τραγούδια από την χορωδία των μαθητών μας

γ) τραγούδια από μεγαλύτερους μαθητές μας και τέλος  από την ορχήστρα μας  με συνοδεία ντόπιων καλλιτεχνών  Ώρα έναρξης 19:30.

     Σας καλούμε λοιπόν όλους σε μια  βραδιά γεμάτη συγκίνηση , κέφι  , χορό και φαγητό, για να κλείσουμε όλοι μαζί τη χρονιά. 

Με χορούς κυκλωτικούς  πάντα ν ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε ?

                                                                                                                     ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΦΙΣΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>