Σεμινάριο ενδοσχολικής επιμόρφωσης

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο σχολείο μας  ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα « Εκπαιδευτική αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος της σχολικής αυλής» με επιμορφωτές τη Σχολική Σύμβουλο της 2ης Εκπ/κής Περ. Δημ. Εκπαίδευσης Καβάλας , κ. Χατζηνικολάου Σοφία, τον υπεύθυνο του γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Παπάζογλου Παναγιώτη και το μέλος της παιδαγωγικής ομάδας του Κ.Π.Ε. Φιλίππων, κ. Αντωνάρα Ελένη. Παρόντες ήταν οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημ. Σχ. Σχολείου Κρηνίδων και του Δημ. Σχ. Ζυγού καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων.

Έγινε συζήτηση πάνω σε δράσεις που υλοποιήθηκαν και από τα δύο σχολεία με στόχο την αναβάθμιση του χώρου της σχολικής αυλής με τη συνδρομή του Δήμου Καβάλας, του Κ.Π.Ε. Φιλίππων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών των σχολείων και τέθηκαν οι στόχοι για συνέχιση των δράσεών μας με την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>