Γλυκά Χριστούγεννα στο Ζυγό

Ζυγός, 14/12/2014

Μ? αυτά και μ? αυτά, με προβλήματα και με χαρές, φτάσαμε στις παραμονές των εορτών και κοντά στην αλλαγή της νέας χρονιάς. Έτσι λοιπόν και κάτω από τη δύσκολη συγκυρία στη χώρα, ξανασμίξαμε στην πλατεία του χωριού, μικροί και μεγάλοι, νέοι και ηλικιωμένοι. Όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να χαθεί το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η προσπάθεια για το καλύτερο. Έτσι λοιπόν 4 σύλλογοι για 3η συνεχή χρονιά ξανασμίξαμε και συνεργαστήκαμε, δίνοντας ο καθένας το προσωπικό του στίγμα στις εορταστικές εκδηλώσεις. Ο φυσιολατρικός ,ο ποντιακός, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και ο σύλλογος διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Ζυγού. Φέτος και για πρώτη φορά καλωσορίσαμε και το Νηπιαγωγείο. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και ότι δεν περισσεύει κανείς.

ΑΥΡΙΟ το Δημοτικό Σχολείο θα ανηφορήσει για το Κρυονέρι για να στολίσει φέτος εκεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να χορέψει και να ψάλλει χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια. Να ευχαριστήσω θερμά τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που ξεπερνούν τα διδακτικά τους καθήκοντα και βάζουν το μεράκι και την αγάπη τους για τα παιδιά πάνω απ? όλα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

DSC00846

DSC00781

 

DSC00786

DSC00818

DSC00830

DSC00845

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>