Έναρξη μαθημάτων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία σε σας και τις οικογένειές σας. Σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων την ερχόμενη Δευτέρα έχουν προκύψει κάποιες αλλαγές. Συγκεκριμένα:

 Μόνο για την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας των σχολείων (10 έως 14/1/22)  θα διενεργηθούν από ΟΛΟΥΣ τους μαθητές/τριες 3 self test, δηλαδή ένα την Κυριακή 9/1, ένα τη Δευτέρα 10/1 και ένα την Πέμπτη 13/1 τα αποτελέσματα των οποίων βέβαια θα ανεβάσετε στο edupass. Ο σχετικός έλεγχος θα γίνει τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα. Επισημαίνουμε πάλι ότι αφορά ΟΛΟΥΣ τους μαθητές, δηλαδή ακόμη και όσους νόσησαν ή είναι εμβολιασμένοι.

 Τη δεύτερη εβδομάδα ( 17 έως 21\1\22) θα γίνουν μόνο δύο self test όπως παλιά ( Δευτέρα και Πέμπτη για να γίνει ο έλεγχος Τρίτη και Παρασκευή αντίστοιχα).

 Προμηθευτείτε λοιπόν εγκαίρως τα self test δωρεάν από το φαρμακείο. Η δωρεάν διάθεση των self test  ξεκίνησε την Τετάρτη από τα φαρμακεία      για όλους τους μαθητές (εμβολιασμένους και μη) και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 8 Ιανουαρίου.

Επίσης παρακαλούμε να  τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας από όλους προκειμένου να είναι εφικτή η ομαλή λειτουργία του σχολείου. Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και ευχόμαστε σε όλους καλή αρχή τη Δευτέρα.

 Ο Διευθυντής του Δ.Σ. Ζυγού

Μπάης Κυριάκος

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>