Λειτουργία Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου – Οδηγίες

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία του Ολοήμερου Σχολείου.

  ΟΔΗΓΙΕΣ – ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

1. Το ωράριο του ολοήμερου σχολείου ξεκινά στις 13.15 και τελειώνει στις 15.00.

2. Για τη σωστή λειτουργία του ολοήμερου σχολείου, πρέπει οι γονείς να τηρούν  το ωράριο που ισχύει για την αποχώρηση των παιδιών τους και να τα παραλαμβάνουν έγκαιρα.

3. Η ώρα της σίτισης-χαλάρωσης είναι πάντα 13.20 με 14.00. Το φαγητό πρέπει να είναι πάντα μέσα σε ένα πλαστικό σκεύος και, εάν είναι δυνατόν, με το όνομα του μαθητή πάνω σε αυτό.

4. Σε περίπτωση που το φαγητό κάποιου παιδιού χρειάζεται ζέσταμα, πρέπει αυτό να έχει τοποθετηθεί σε ειδικό σκεύος, κατάλληλο για χρήση του σε φούρνο μικροκυμάτων.

5. Κάθε παιδί για λόγους υγιεινής πρέπει να έχει μαζί του μία μεγάλη πετσέτα κουζίνας για το φαγητό του, ένα μπουκάλι νερό, χαρτομάντηλα και μωρομάντηλα.

6. Στο ολοήμερο  θα υπάρχει  ενασχόληση κυρίως με μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Τα θεωρητικά μαθήματα θα πρέπει να εξετάζονται στο σπίτι.

Η συνεργασία και η τήρηση των κανόνων εγγυάται την επιτυχία του ολοήμερου! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 Ο Διευθυντής του Δ.Σ. Ζυγού

Μπάης Κυριάκος

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>